9 декември 2012 г.

Bleach - Ichigo Kurosaki





Исках да се сдържа, но просто не мога. Мисля да направя някой от чибитата на Биич, които до момента съм представила, но все не можех да реша да ги подредя така че да изглеждат добре. На външен вид е лесно, но всеки фен на историята лесно може да бъде изправен пред трудности. 
Но накрая взех решение и Ичигу е част от него. Той Гримджоу и Улкьора ще са заедно един под друг. По-нататък ще се заема с тази идея, само да си довърша настоящата и ще си ги направя. А до тогава му се порадвайте сам самичък. 

 http://www.mediafire.com/?3e9b9k0u6ei526j

3 декември 2012 г.

Jadou Tenmou Yatan - Lovers







Ами какво да кажа за това.
Исках само да видя как ще изглежда. Не съм и предполагала, че ще се получи нещо така красиво. Окапаха ми очите да се наслаждавам на тази картина. Тук вече няма как да си призная - на картината са двама мъже. Но почти не си личи, нали? Този с бялата коса е демон, другият е нещо като бог, но не съвсем, трудно е за обяснение. Затова може просто да прочетете Jadou Tenmou Yatan. Или само да се наслаждаване на арта на автора.


http://www.mediafire.com/?mj17byoqifj7877

Dakishimetakun - Sleeping angel



Още един проект, който надали някога ще направя. Тази снимка е от една манга - Dakishimetakun
Заглавието спящ ангел, сама си го измислих, но много му отива. Ако се вгледате в оригинала, все едно се преплита със земята. Виждате и че махнах единия надмис, защото не седи добре, но с другия нямаше как да се получи без да му махна крака, така че го оставах.
Надявам се да ви хареса.

http://www.mediafire.com/?mj17byoqifj7877